Om oss

Niklas Eriksson

Niklas Eriksson är född i Stockholm och är mångårig ledarskapskonsult och coach med bred erfarenhet av ledarskap på olika nivåer. Han har arbetat i flera ledningsgrupper, framför allt inom läkemedelsindustrin, både i Sverige och internationellt. Niklas tror på ett autentiskt och empatiskt ledarskap med en utgångspunkt i devisen att arbeta med “Ett kallt huvud, varmt hjärta och rena händer”.

Pär Skoglund Finquist

Pär Skoglund Finquist är född i Borås och är ledarskapskonsult, coach och facilitator. Han har lång erfarenhet från läkemedelsindustrin och har de senaste 10 åren arbetat med chefs och ledarskapsutveckling. Pär tror på ett kreativt medvetet ledarskap där vi coachar mer än vi stryker medhårs, ärligt utmanar i stället för att kritisera och där organisationens resultat går före ledarens egen ambition och framgång.

Niklas & Pär

Niklas och Pär ser båda att vi människor behöver ett annat ”piller”, ett av de största av våra mänskliga behov, personlig utveckling. De vill verka för ett mer personligt och aktivt ledarskap. Genom att anpassa och växla ledarstil oftare efter situation och individ kan vi göra det både lättare och roligare att leda och samtidigt åstadkomma bättre resultat för verksamheten.

Niklas och Pär arbetar även aktivt med ledarskap inom svensk friidrott genom att coacha och utveckla ungdomar och juniorer.